Billige brugte biler i Jylland og på Sjælland

Hos Brdr. Danbiler kan vi tilbyde en billig bilforsikring gennem AutoBranchen Danmark Bil forsikring.

Så får man overblik og sikkerhed for uventede omkostninger inden for den nærmeste årrække.


AutoBranchen Danmark, billig bilforsikring


”Der er naturligvis også mulighed for at tegne en attraktiv bilforsikring gennem AutoBranchen Danmarks forhandlere, ligesom vi tilbyder en finansiering tilpasset den ønskede bil og købers økonomi, slutter Dan Branislav & Dan Lazar fra AutoBranchen Brugtbil og Brdr.Dan biler A/S


Billig bil forsikring, Sjælland, Jylland og Fyn

BLIV RINGET OP ANG. FORSIKRING OG GARANTI- UDFYLD FORMULAREN SÅ RINGER VI DIG OP ELLER RING PÅ TELEFON 47 98 08 88

Pressemeddelse, januar 2014

God, Bedre eller Bedst? I 2013 introducerede de daværende D.A.F et nyt brugtbilkoncept, der giver bilkøberne større gennemsigtighed og tryghed, når de skal købe en brugt bil.

Bilkonceptet hedder nu AutoBranchen Brugtbil efter fusionen mellem D.A.F og FAI Brugtbilkonceptet har nu været i gang i et stykke tid, og det har derfor været naturligt at tilrette og forbedre på enkelte punkter.

Desuden har AutoBranchen Danmark været i dialog med FDM og på denne baggrund tilrettet konceptet, så det også imødekommer FDM.

”Vi er glade for at præsentere et brugtbilprogram, der giver vores kunder mulighed for umiddelbart at gennemskue, hvilken bil det er, de har foran sig.

Som AutoBranchen Danmark Brugtbilforhandler handler vi kun med gode biler, og de kvalitetskriterier som AutoBranchen Danmark medlemskabet indebærer, bliver nu synlige – helt ud i forruden på den udstillede bil, siger Dan Branislav & Dan Lazar, som er indehaver af Brdr. Dan Biler A/S Ved at opdele bilerne i tre kategorier: God, Bedre og Bedst kan en kommende bilkøber let overskue, hvilken bil han eller hun har kig på: Kategorien God er den gode, solide bil der har nogle år på bagen, og som er blevet løbende vedligeholdt.


Læs hele pressemeddelsen

Den kan have lidt kosmetiske fejl, ridser og skrammer, men er som udgangspunkt en fornuftig og sund bil

Alt i alt er der god værdi for pengene i denne kategori. En tand over i niveau og pris er kategorien Bedre. I forhold til årgang og kilometertal er bilen stort set fejlfri.

Den bærer selvfølgelig præg af almindelig brug og kan eventuelt mangle et stempel i bilens servicebog, hvilket jo ikke har den store betydning i forhold til bilens brugsværdi. I top finder vi bilerne i kategorien Bedst. Fejlfrie og i perfekt stand efter kilometertal og årgang.

Alle stempler er på plads i bilens servicebog, og der er fortsat garanti på lak og rust og forsat fabriksgaranti, hvis bilen er inden for producentens garantiperiode.

På kategori Bedst biler yder AutoBranchen Danmarks Brugtbil-forhandleren altid ekstra 6 måneders garanti – ud over købelovens bestemmelser.


Alle biler, uanset kategori, har fået et serviceeftersyn efter forskrifterne og er kosmetisk og mekanisk klargjort

Som en yderligere sikring af køberen leveres biler fra de tre kategorier God, Bedre og Bedst altid med en udførlig Brugtbilstest, hvor bilen er gennemgået på en lang række kontrolpunkter af en uafhængig synsvirksomhed.

Her står alt om bilens tilstand, punkt for punkt. Alle biler i Brugtbilprogrammet er omfattet af den nye AutoBranchen Danmark Garantifond, som sikrer kunden mod at miste penge hvis der opstår problemer i forbindelse med kilometergaranti og garanti mod skjult restgæld. Kan en forhandler ikke opfylde sine forpligtelser over for kunden i disse tilfælde, dækker AutoBranchen Danmark Garantifond.

Det er reel sikkerhed for kunderne. Til de to kategorier Bedre og Bedst kan man som køber, tilkøbe både AutoBranchen Danmark Reparationsaftale og Serviceaftale til den ”nye” bil.

Copyright © 2019