Billige brugte biler i Jylland og på Sjælland

Billige brugte biler til salg. Primært indenfor premium segmentet, Mercedes, BMW, Audi, VW mfl.

Book en prøvetur ved at ringe på telefon 47 98 08 88 eller udfyld formularen længere nede på sidenBOOK EN PRØVETUR, UDFYLD FORMULAREN SÅ RINGER VI DIG OP ELLER RING PÅ TELEFON 47 98 08 88

Køb og salg af Audi i hele Nordsjælland.
Vi kan også foretage din næste Audi service

Vi er stolte af at have populære Audi modeller som bl.a. Audi A3, Audi A4 og Audi A6 stående i vores showroom

Audi har hovedsæde i Ingolstadt, Tyskland. Fabrikken blev grundlagt i 1910 af August Horch. I 1932 blev Audi lagt sammen med tre øvrige tyske producenter og dannede Auto Union.

Vi kender alle det velkendte logo af fire ringe, der udgør producenterne Audi, Horch, DKW og Wanderer. Siden 1977 er alle Auto-Unions biler blevet markedsført under navnet Audi.

Hos Audi lyder deres slogan "Vorsprung durch Technik" som betyder forspring gennem teknik, dette slogan repræsenterer i høj grad August Horchs pionérånd.
Hos Brdr. Dan Biler har vi mange års erfaring i køb, salg, leasing og service af Mercedes

Er der en bestemt Mercedes som du er på udkig efter? Så kan du bestille din nye bil her

Mercedes mærket blev til ved sammenlægningen af 'Daimler Motoren Gesellschaft' og 'Benz & Cie' som tilsammen blev til Daimler-Benz.

Daimler solgte udelukkende deres biler under brandet Mercedes. Mercedes, som var datter til racerkøre Emil Jelinek, som forhandlede Daimlers biler i Frankrig. Daimler leverede deres første serie producerede køretøj d. 22 december 1900.

Siden da har Daimler haft stor success internationalt, og fabrikkerne i Stuttgart har produceret mange forskellige personbils modeller, lastbiler, busser og flymotorer mm.

I 1998 fusionerede 'Daimler Benz' med amerikanske 'Chrysler' til 'Daimler Chrysler'. Derefter forsvandt navnet 'Benz' fra virksomheden, men ikke fra bilmærket.

Mercedes logo har siden 1909 været den velkendte Mercedes stjerne- den sad oprindeligt på kølerproppen, men i dag er den udelukkende til pynt.

Stjernen symboliserer at Mercedes leverer motorer 'til lands, til vands og til luften'.
BMW er lig med fantastisk køredynamik og solidt tysk design

Hos brdr. Dan Biler sætter vi en stor ære i den ekspertise vi har indenfor salg af BMW

De to virksomheder fra München, Bayerische Flugzeugwerke og Rapp Motorenwerke GmbH, fusionerede tilbage i 1922 med navnet Bayerische Motoren Werke- heraf forkortelsen BMW.

BMWs logo har haft mange myter omkring sig igennem årene. En vedholden myte er at logoet skulle stamme fra en propel i fart, men det er faktisk ikke korrekt.

Men hvor kommer logoet så fra? Virksomhederne 'Rapp Motorenwerke GmbH' og 'Bayerische Flugzeugwerke' logo var engang en sort ring hvorpå der stod Rapp og inde i logoet var der en sort hest.

Da virksomhederne kom til at hedde 'Bayerische Motoren Werke' havde man behov for et nyt logo. Derfor holdt man fast i den sorte cirkel, og skiftede navnet 'Rapp' ud med navnet 'BMW'. Indholdet blev prydet med et flot symmetrisk symbol i blå og hvid som matcher Bayerns nationalfarver.

I 1934 begyndte produktionen af egne biler for alvor. I 1971 lå produktionen af enheder pr. år på cirka 180.000 biler, men nu i dag oppe på over 1 million om året.
Copyright © 2019